• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Programa de suport a les entitats representatives del sector del comerç.

20564 - 20564-Subvencions_competitivitat_empresa 1ª Conv. 2017 Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L’objectiu és donar suport a aquelles entitats més representatives del sector comercial que de forma contrastada tenen representació territorial o bé són entitats que agrupen empresaris multisectorials, i que vetllen per la competitivitat i els interessos de les empreses catalanes. L’objectiu concret és impulsar accions derivades de la coordinació i tutorització de la implementació dels “Plans d’Actuacions per a les associacions de comerç 2020” per tal de multiplicar el seu impacte, alhora que promoure la participació activa de les entitats més representatives  en el “Pla de xoc Post COVID-19” que es desenvolupi des del CCAM pel sector.

Llegiu-ne més

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

Es podrà sol·licitar la subvenció fins el 30 de juny de 2020

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

 

 

Les entitats del sector del Comerç, sense ànim de lucre, que de forma contrastada tinguin representativitat a tot el territori de Catalunya, a una província o, en el cas de la ciutat de Barcelona, que tinguin associats almenys 15 eixos comercials que disposin d’un Pla d’Actuació anual, com a mínim dels últims 3 anys.

Què necessiteu fer?

Data actualització  25.04.2019