• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Fons europeus per a projectes singulars institucionals d’infraestructures d’R+D

20270 - 20270-Fons europeus per a projectes singulars institucionals d’infraestructures d’R+D Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L’objecte d’aquesta convocatòria és seleccionar projectes singulars institucionals que possibilitin la generació de recerca d’excel·lència, l’atracció del talent i el desenvolupament d’activitats de transferència de coneixement i valorització, mitjançant la construcció, adquisició, habilitació i/o ampliació substancial d’edificacions per infraestructures d’R+D. En tots els casos es podrà incloure en els projectes el primer equipament científic de la infraestructura i el mobiliari necessari per al desenvolupament de l’activitat de recerca.

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Les sol·licituds s’han de presentar per mitjans telemàtics a través de la plataforma SIFECAT1420, accessible mitjançant l’enllaç https://aplicacions.economia.gencat.cat/sifecat1420 i a través de la pàgina web de la Secretaria d’Universitats i Recerca (http://universitatsirecerca.gencat.cat/feder).

El termini de presentació de sol·licituds és de 17 d'abril a 17 de juny de 2019 ambdós inclosos.

Aquesta convocatòria s’adreça a universitats del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, parc científics i tecnològics, i totes aquelles institucions sense finalitat de lucre, tant de titularitat pública com privada, que tinguin com a activitat principal la recerca i la innovació, o que tinguin la consideració d’agents d’execució de la recerca.

Què necessiteu fer?

Data actualització 16.04.2019