• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Ajuts d’Indústria del Coneixement per a l'any 2018. Modalitat A. Ajuts Llavor

21430 - 05-21430-Ajuts d’Indústria del Coneixement per a l'any 2018. Modalitat A. Ajuts Llavor Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Modalitat A. Ajuts Llavor per a projectes innovadors amb potencial d’incorporació al sector productiu

El finançament de projectes d’innovació que estiguin en les fases 1 i 2 dins l’escala de maduresa tecnològica (technology readiness levels, TRL), document inclòs al programa de treball de la Comissió Europea Horitzó 2020, Decisió C (2014) 4995, de 22 de juliol de 2014 http://ec.europa.eu/research/participants/data/ref/h2020/wp/2014_2015/annexes/h2020-wp1415-annex-g-trl_en.pdf , per a la valorització de coneixement amb potencial d’incorporació al sector productiu. Els projectes han d’estar destinats al reforç de la protecció del coneixement generat i a les primeres proves (preprototips), i també a la definició de la ruta de comercialització, la generació del model de negoci, l’anàlisi de viabilitat tecnològica i comercial o el disseny de prova de concepte o a altres activitats similars que s’englobin dins d’aquestes fases.

L’ajut es complementa amb un pla de formació en emprenedoria, adreçat als membres de l’equip Llavor i orientat al desenvolupament dels projectes innovadors finançats per aquests ajuts. Les persones beneficiàries han de ser informades pels mitjans pertinents sobre el pla de treball i les accions concretes que es duran a terme.

Llegiu-ne més
 

Ampliació dels terminis d’execució i justificació dels ajuts Indústria del Coneixement per l’any 2018 (Llavor i Producte)

 

Contacte:

Juan Antonio Bermejo (juan.antonio.bermejo@gencat.cat)
Germán Ezquerra (gezquerra@gencat.cat)

Aquest ajut és cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Es poden beneficiar d’aquests ajuts els equips de recerca de les universitats del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, els centres tecnològics, les fundacions hospitalàries i les institucions sense ànim de lucre que tinguin com a activitat principal la recerca i que tinguin seu a Catalunya.

Les entitats han de ser propietàries o copropietàries dels resultats de la recerca que es volen valoritzar mitjançant aquests ajuts. La gestió dels resultats addicionals que es puguin obtenir durant el desenvolupament del projecte és responsabilitat de l’entitat sol·licitant.

Què necessiteu fer?

Data actualització  18.05.2018