Ajuts d'Indústria del Coneixement per a l'any 2019. Modalitat B. Ajuts Producte

21667 - 04-21667-IdC-2019 PRODUCTE Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Modalitat B. Ajuts Producte destinats a l’obtenció de prototipus i a la valorització i transferència dels resultats d’investigació generada per equips de recerca de Catalunya

 

L’objecte és finançar, projectes destinats a l’obtenció de prototips i fer valorització i transferència dels resultats d’investigació generats a Catalunya. Els projectes han de correspondre a la fase de prova de concepte 3-7 de l’escala de maduresa tecnològica (technology readiness level, TRL).

Han de comprendre: Activitats estructurades que permetin l’assoliment d’una prova de concepte (prototip, pilot, prova preindustrial o assaig preclínic, entre d’altres).

Han de possibilitar: Reduir les incerteses sobre la viabilitat tècnica i comercial.

Llegiu-ne més

Contacte:

- Juan Antonio Bermejo (juan.antonio.bermejo@gencat.cat)
- Víctor Linares (victor.linares@gencat.cat)
- Bústia FEDER AGAUR (feder.agaur@gencat.cat)

Aquest ajut és cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Resolució: Un cop transcorreguts 6 mesos des de la resolució de la convocatòria, l’enllaç de l’e-tauler ja no estarà disponible. Podreu consultar la relació de persones beneficiàries al portal de transparència. 

Els equips de recerca de les universitats del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, els centres tecnològics, les fundacions hospitalàries i les institucions sense ànim de lucre. Han de tenir com activitat principal la recerca i seu a Catalunya.

Què necessiteu fer?

Data actualització  18.05.2018