• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Ajuts d'Indústria del Coneixement per a l'any 2020. Modalitat B. Ajuts Producte

11447 - 02-Ajuts d'Indústria del Coneixement per a l'any 2020. Modalitat B. Ajuts Producte Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Modalitat B. Ajuts Producte destinats a l’obtenció de prototipus i a la valorització i transferència dels resultats d’investigació generada per equips de recerca de Catalunya

 

L’objecte és finançar, projectes destinats a l’obtenció de prototips i fer valorització i transferència dels resultats d’investigació generats a Catalunya. Els projectes han de correspondre a la fase de prova de concepte 3-7 de l’escala de maduresa tecnològica (technology readiness level, TRL).

Han de comprendre: Activitats estructurades que permetin l’assoliment d’una prova de concepte (prototip, pilot, prova preindustrial o assaig preclínic, entre d’altres).

Han de possibilitar: Reduir les incerteses sobre la viabilitat tècnica i comercial.

Llegiu-ne més

 

Aquest tràmit només es pot fer per internet

Termini de presentació de sol·licituds: queda posposat i en breu es publicarà el nou termini

Contacte:

Juan Antonio Bermejo (juan.antonio.bermejo@gencat.cat)
Germán Ezquerra (gezquerra@gencat.cat)

Aquest ajut és cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Els equips de recerca de les universitats del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, els centres tecnològics, les fundacions hospitalàries i les institucions sense ànim de lucre. Han de tenir com activitat principal la recerca i seu a Catalunya.

Què necessiteu fer?

Data actualització  25.01.2018