• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Ajuts d’Indústria del Coneixement per a l'any 2020. Modalitat A. Ajuts Llavor

11446 - 01-Ajuts d’Industria del Coneixement per a l'any 2020. Modalitat A. Ajuts Llavor Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Modalitat A. Ajuts Llavor per a projectes innovadors amb potencial d’incorporació al sector productiu

 

El finançament de projectes d’innovació que estiguin en les fases 1 i 2 dins l’escala de maduresa tecnològica (technology readiness levels, TRL), per a la valorització de coneixement amb potencial d’incorporació al sector productiu.

Els projectes han d’estar destinats al reforç de la protecció del coneixement generat i a les primeres proves (preprototips). Es buscarà definir la ruta de comercialització, generar model de negoci, analitzar viabilitat tecnològica i comercial, dissenyar prova de concepte o altres activitats similars que s'englobin dins d'aquestes fases.

Llegiu-ne més

 

Efectes de l'estat d'alarma per coronavirus sobre la tramitació de convocatòries 
Mentre duri l'actual estat d'alarma, els tràmits associats a totes les convocatòries (sol·licitud, acceptació, justificació...) es poden realitzar únicament a través dels diferents registres electrònics. Els terminis per a la realització d'aquests tràmits, però, han quedat suspesos mentre sigui vigent la normativa de l’estat d’alarma. En el moment en què finalitzi aquest estat d'alarma, l'AGAUR indicarà quins són els nous terminis de tots els tràmits. 

Aquest tràmit només es pot fer per internet

Termini de presentació de sol·licituds: 30 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació de la resolució de concessió dels ajuts en el marc de la resolució EMC/2038/2019

Contacte:

Juan Antonio Bermejo (juan.antonio.bermejo@gencat.cat)
Germán Ezquerra (gezquerra@gencat.cat
)

Aquest ajut és cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Què necessiteu fer?

Data actualització 25.01.2018