• Imprimeix

Comunicat de la Comissió Executiva Permanent del Consell Català de l'Empresa

Torna
Dimecres, 11 d'octubre de 2017
En la seva reunió d’avui dia 11 d’octubre de 2017, la Comissió Executiva Permanent del Consell Català de l’Empresa, de la qual formen part el Departament d'Empresa i Coneixement, els sindicats i les patronals més representatives de Catalunya (CCOO, UGT, Foment del Treball, Pimec, Fepime) ha valorat l’actual situació econòmica de Catalunya i ha emès el següent comunicat:
 
  • La Comissió ha valorat l’actual situació econòmica de Catalunya i ha considerat que aquesta exigeix diàleg per poder afrontar el futur amb confiança.
  • És cert que hi ha empreses que han decidit canviar la seva seu social fora, però són moltes més les que aposten per seguir treballant a Catalunya.
  • La nostra economia és forta i dinàmica i així ho demostren les dades macroeconòmiques que, mes rere mes, es publiquen; inversió estrangera, exportacions i creixement sostingut del nostre producte interior brut.
  • A més, a  través del  Pacte Nacional per la Indústria, els agents ens hem compromès a transformar el model productiu perquè sigui més competitiu, més sostenible i crear ocupació de qualitat.
  • Per tant, la Comissió vol emplaçar a totes les empreses i treballadors a tenir una mirada prudent sobre la situació econòmica de Catalunya, demana diàleg i convida al món socioeconòmic a no prendre decisions irreversibles que poden acabar perjudicant a qui les pren i al conjunt de la societat catalana.
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través de:
A Twitter:  @empresacat
A Facebook: @empresacat
Al canal de Youtube: Empresacat