• Imprimeix

El Centre d'Artesania Catalunya dóna veu als artesans que aposten per a la creació sostenible

Torna
Dijous, 03 d'agost de 2017
Exposició al Centre d'Artesania Catalunya

Exposició al Centre d'Artesania Catalunya

 
·        Fins el proper 11 de setembre, el Centre d’Artesania Catalunya acull l’exposició “Artesania i sostenibilitat”, una mostra que recull les innovacions i bones pràctiques del sector artesà català entorn a la sostenibilitat ambiental i social.
 
 
El Centre d’Artesania Catalunya ( Banys Nous, 11) del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), acull fins el proper 11 de setembre l’exposició “Artesania i sostenibilitat”, una mostra que recull les innovacions i bones pràctiques del sector artesà català entorn a la sostenibilitat ambiental i social i que també vol donar veu als  artesans que aposten clarament per un model productiu més respectuós.
 
“Artesania i sostenibilitat”,  acull al voltant d’una 50a de peces de 26 artesans diferents, entre joiers, ceramistes, perfumistes o dissenyadors, i a més  compta amb la presència de 2 entitats que treballen en la sostenibilitat vinculada a l’artesania, com són DrapArt i BEFF.
 
L’exposició també vol ser un espai de reflexió sobre la manera de produir i consumir, i en aquest sentit s’han programat dos tallers, un de joieria reciclada a Artesania Catalunya i un de tints naturals a Arnes( Tarragona), així com un debat sobre producció sostenible.
 
“Artesania i Sostenibilitat” forma part d’una sèrie d’exposicions de producció pròpia de l’àrea d’Artesania del CCAM que vol explorar les sinergies entre l’artesania i altres sectors productius i creatius.
 
Adjuntem díptic de l'exposició.