• Imprimeix

Avançsa concedeix un préstec participatiu de tres milions d'euros a l'empresa especialitzada en sistemes de vot electrònic Scytl

Torna
Divendres, 19 de maig de 2017
 
  • Es tracta de la segona inversió del projecte Innova Global, una línia de cofinançament impulsada per Avançsa i destinada a projectes empresarials innovadors i estratègics
 
El director general d’Avançsa, Joan Tarradellas, i el conseller delegat de Scytl, Pere Vallès, han signat avui un acord de finançament a través del qual la companyia especialitzada en sistemes de vot electrònic rebrà un préstec participatiu de tres milions d’euros. Aquesta és la segona  inversió del projecte Innova Global, una línia de cofinançament impulsada per Avançsa i  destinada a projectes empresarials innovadors i estratègics. La línia, aprovada pel Govern el passat mes de desembre, està dotada amb 25 milions d’euros.
 
Innova Global és una línia de cofinançament de projectes empresarials amb fort component innovador i d'internacionalització que operin dins dels 7 àmbits prioritaris de la política industrial catalana: Indústria alimentaria; Industries de la química, energia i recursos; Sistemes industrials; indústria del disseny; Indústries de la mobilitat sostenible; Indústries de la salut i ciències de la vida, i Indústries cultures i basades en l’experiència.
 
Aquesta línia de cofinançament pretén mobilitzar la inversió privada amb inversions d’entre 300.000 euros i 8 milions d’euros. Per aconseguir-ho, el sector públic convertirà de forma minoritària amb d’altres inversors privats en forma de capital o de préstec participatiu.
 
El passat mes de febrer, Scytl va anunciar una ampliació de capital de 12 milions d’euros per accelerar el seu creixement en el mercat electoral privat, especialment en aquells segments del mercat que requereixen d’una alta seguretat com són els partits polítics, sindicats, universitats i col·legis professionals. Els 3 milions d’euros provinents d’aquest crèdit participatiu d’Avançsa complementan aquesta inversió per consolidar Scytl com l’empresa líder al món en vot per Internet tant al sector públic com al sector privat.
 
Avançsa, entitat de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu fomentar i desenvolupar el creixement i la consolidació d'empreses que aportin valor afegit i diferenciació, que siguin sostenibles i que creïn llocs de treball. L’entitat s’encarrega de donar suport tècnic, administratiu i econòmic a aquestes empreses i participa, com a soci minoritari, en projectes empresarials estratègics i viables econòmicament i financera.
 
Scytl es va fundar l’any 2001 com a spin-off d’un grup de recerca líder de la Universitat Autònoma de Barcelona, que havia estat pioner en la recerca de solucions de seguretat per al vot electrònic des del 1994. Scytl ha participat en projectes de modernització electoral en 47 països de tot el món i gestiona actualment el 80% de totes les eleccions per Internet al sector públic al món.
 

-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes:
 
A Twitter:  @empresacat
A Facebook: @empresacat
Al canal de Youtube: Empresacat