• Imprimeix

La Direcció General de Comerç organitza dilluns a Manresa les jornades "Les 10 millors pràctiques per a l'excel·lència en el retail"

Torna
Divendres, 21 d'abril de 2017
 
 
·        Dins el programa Comerç Futur, la Direcció General de Comerç posa en marxa dilluns a Manresa les jornades "Les 10 millors pràctiques per a l’excel·lència en el retail", adreçades a professionals del comerç, especialment a botiguers i comerciants.
 
·        L’objectiu d’aquestes sessions és abordar de forma integral la gestió del negoci, com a factor crucial per fer front als principals desafiaments actuals del sector del retail, la transformació digital, la innovació i la creixent exigència del consumidor tant en preus com en servei, a partir de l’anàlisi de les 10 millors pràctiques per a l’excel·lència.
 
·        La primera de les jornades tindrà lloc dilluns a Manresa, a la seu dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement (c/. Alfons XII, 13), i està prevista una altra sessió el proper 8 de maig a Girona, a l’Aula 3 de formació (Plaça de Pompeu Fabra, 1).
 
La Direcció General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM),  iniciarà dilluns les jornades "Les 10 millors pràctiques per a l’excel·lència en el retail”, adreçades a professionals del comerç, especialment a botiguers i comerciants. La primera de les jornades tindrà lloc a Manresa, s’iniciarà a les 10.00 hores a la seu dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement (c/. Alfons XII, 13). La directora dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, inaugurarà la jornada.
 
Dins el programa Comerç Futur, la Direcció General de Comerç, posa en marxa aquestes jornades sobre l’excel·lència en el retail, impartides per l’expert Joaquim Deulofeu, doctor en Ciències Econòmiques, professor a ESCODI, i autor del llibre “Emprenent l’excel·lència en el retail”, un manual bàsic per garantir la supervivència i el progrés d’un negoci en el sector del comerç minorista.
 
La gestió integral del negoci és crucial per fer front als principals desafiaments actuals del sector del retail, la transformació digital, la innovació i la creixent exigència del consumidor tant en preus com en servei. Amb aquests premisses, durant la sessió s’ha analitzat un model d’excel·lència articulat a través de les 10 millors pràctiques: manteniment d’una escolta activa dins i fora del negoci, lideratge, definició d’un pla estratègic, innovació contínua, aplicació de la intuïció estratègica, quadre de comandament integral, gestió projectes, millora de processos, i treball en equip. En la segona part de la sessió, s’ha dut a terme un taller pràctica on els assistents han elaborat un pla estratègic dels seus negocis.
 
La propera jornada tindrà lloc el 8 de maig a Girona, a l’Aula 3 de formació (Plaça de Pompeu Fabra, 1).
 
Aquestes sessions s’emmarquen en la iniciativa “Comerç Futur”, amb la voluntat del govern català, a través de la Direcció General de Comerç, de professionalitzar i modernitzar el sector del comerç tradicional a Catalunya, i fer-lo competitiu en un mercat cada cop més globalitzat, conscients de l’important paper del comerç urbà en el model comercial català. 
 
Més info i formulari d’inscripció a:
 
 
------------------------
 
Segueix-nos a les xarxes: