• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

La Comissió Interdepartamental d'Economia Col·laborativa reuneix la Taula Sectorial de transport i mobilitat

Torna
Divendres, 18 de novembre de 2016

 

La Comissió Interdepartamental d’Economia Col·laborativa ha reunit avui la Taula Sectorial de transport i mobilitat, amb l’objectiu d’informar els diferents agents dels treballs que du a terme la comissió i per conèixer el seu posicionament sobre els diversos aspectes que afecten l’evolució d’aquesta nova modalitat de prestació de serveis en l’àmbit del transport de persones i de mercaderies. En la reunió, moderada pel president de la Comissió, Joan Aregio, i el seu secretari, Albert Castellanos, hi han participat una vintena d’agents del sector.

 

El president de la Comissió, Joan Aregio, ha explicat que “hem escoltat quin és l’impacte i l’encaix que, segons cada agent, tindrà l’economia col·laborativa en l’àmbit dels transport, que es desenvolupa en un marc molt reglat”. Aregio ha assenyalat que la reunió “ajuda a conformar-nos una opinió que es reflectirà en l’informe i la proposta de revisió de la normativa que hem de traslladar al Govern”. “Sota uns principis evidents, com són la defensa dels drets dels consumidors o la competència lleial, haurem d’establir uns criteris per garantir la governança de les activitats de transport i de mobilitat”, ha reblat.
 
La Comissió Interdepartamental d’Economia Col·laborativa, constituïda el passat mes de juny, té com a objectiu assessorar el Govern en la regulació d’aquesta nova modalitat de prestació de serveis en els diferents sectors d’activitat. Els treballs de la Comissió són caracteritzar l’economia col·laborativa, revisar la normativa transversal i sectorial, impulsar un Codi de bones pràctiques i afavorir l’establiment d’acords de col·laboració amb les plataformes tecnològiques.
 
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
A Twitter:  @sapscom
Al canal de Youtube: SapsCom