• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

La Comissió Interdepartamental d'Economia Col·laborativa reuneix la Taula Sectorial de turisme i habitatge

Torna
Divendres, 18 de novembre de 2016

 

La Comissió Interdepartamental d’Economia Col·laborativa ha reunit avui la Taula Sectorial de Turisme i Habitatge, amb l’objectiu d’informar els diferents agents dels treballs que du a terme la comissió i per conèixer el seu posicionament sobre els diversos aspectes que afecten l’evolució d’aquesta nova modalitat de prestació de serveis en l’àmbit turístic i de l’habitatge. En la reunió, moderada pel president de la Comissió, Joan Aregio, i el seu secretari, Albert Castellanos, hi han participat una vintena d’agents del sector.

 
El president de la Comissió, Joan Aregio, ha explicat que la reunió “ha estat molt útil”, però ha reconegut que “ubicar la figura del ciutadà no professional en un àmbit d’activitat econòmica ja regulat és complex”. “Hi ha diferents visions, però avui estem més a prop d’arribar a un espai de respecte d’aquelles condicions de les quals ens hem dotat com a societat: garantia dels drets dels consumidors, competència lleial, igualtat o pagament d’impostos”, ha conclòs.
 
La Comissió Interdepartamental d’Economia Col·laborativa, constituïda el passat mes de juny, té com a objectiu assessorar el Govern en la regulació d’aquesta nova modalitat de prestació de serveis en els diferents sectors d’activitat. Els treballs de la Comissió són caracteritzar l’economia col·laborativa, revisar la normativa transversal i sectorial, impulsar un Codi de bones pràctiques i afavorir l’establiment d’acords de col·laboració amb les plataformes tecnològiques.
 
El proper divendres, la Comissió reunirà la Taula Sectorial de Transport i Mobilitat, per tal de conèixer el posicionament sobre aquesta nova modalitat de prestació de serveis dels diferents agents de l’àmbit del transport de persones i mercaderies i dels serveis relacionats amb la mobilitat.
 
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
A Twitter:  @sapscom
Al canal de Youtube: SapsCom