• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

L'empresa del motor Doga s'instal·la a Castellolí

09/01/2019 15:45
La consellera i les altres autoritats durant l'anunci

La consellera i les altres autoritats durant l'anunci

L’empresa catalana del sector d’automoció Doga instal·larà al sector industrial de Can Parera de Castellolí una de les empreses del grup, Doga Parts. Aquesta unitat és la responsable del grup per a la comercialització a nivell mundial de recanvis d’automoció. Actualment la divisió treballa des d’Esparreguera i la intenció és traslladar-se a finals d’aquest mateix any 2019 a Castellolí, ampliant la plantilla dels actuals 17 treballadors fins a prop d’una trentena per així poder desenvolupar la seva activitat. El terreny a on s’ubicarà, adquirit a través de l’empresa especialitzada en desenvolupament de projectes industrials i serveis d’enginyeria Grup Engind, és un conjunt de 8 parcel·les amb una superfície de 9.825 m2.

L’anunci l’ha fet aquest matí a l’Ajuntament de Castellolí la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, l’alcalde de Castellolí, Joan Serra, el president de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, Marc Castells, i el director general de Doga Grup, Toni Garcia, acompanyats dels alcaldes de la Conca d’Òdena.

La consellera, que ha agraït i felicitat a les empreses que, com Doga, generen riquesa i llocs de treball. Chacón ha explicat que “des del govern s’ha fet una important tasca per censar tots els polígons del país i conèixer el seu grau d’ocupació, electrificació, i l’abastament de serveis com el gas i la fibra”. Amb aquestes dades a la mà, l’Anoia disposa encara d’un 40% de sòl industrial disponible i, per tant, “cal sumar esforços per atreure més empreses, especialment les que generin valor afegit”, ha reblat la consellera.