• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

La indústria del videojoc es reunirà a Barcelona del 26 al 28 de juny

18/06/2019 13:27
Foto de grup de presentació del Gamelab 2019

Foto de grup de presentació del Gamelab 2019

La directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, ha intervingut en la roda de premsa de presentació del Gamelab 2019, el XV Congrés Internacional de videojocs i oci interactiu. A l’acte de presentació també han assistit el director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Miquel Curanta, el director general d’Innovació i Economia Digital, Daniel Marco, el director del Gamelab, Iván Fernández Lobo i el cofundador de Gamelab, Gonzo Suárez, entre d’altres.

La directora general ha destacat que el Gamelab ha convertit en un esdeveniment referent a nivell europeu” i ha recordat que “el Govern li dona suport des dels seus inicis i ho continuarà fent per donar l'empenta definitiva a aquesta indústria amb talent, emprenedora, creativa i innovadora".

Villarroya ha afegit que “el Pacte Nacional per a la Indústria ha creat la taula del videojoc on està el Govern i els grans players del sector, i on s'aborden temes com finançament, creixement i consolidació del sector, visió estratègica, ocupació de qualitat...”.