• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

La directora general d’Indústria presenta el programa ProACCIÓ 4.0 a Vic

14/01/2020 13:09
Matilde Villarroya amb els ponents participants a la jornada

Matilde Villarroya amb els ponents participants a la jornada

La directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, ha presentat aquest matí a Vic en una jornada amb empreses de la Catalunya Central el programa ProACCIÓ 4.0. Aquesta nova iniciativa del Govern vol impulsar la transformació digital de petites i mitjanes empreses catalanes.

Durant la seva intervenció la directora general d’Indústria ha explicat que amb aquesta iniciativa “volem despertar l’interès dels empresaris de les pimes per accedir a la indústria 4.0” . En aquest sentit, ha avançat que “en només un mes ja s’han presentat 256 sol·licituds d’empreses interessades en fer el procés de diagnosi”.

Aquest programa -articulat per la Direcció General d’Indústria a través d’ACCIÓ- actuarà com la finestreta única a Catalunya per sensibilitzar, acompanyar i assessorar les empreses catalanes en l’àmbit de la indústria 4.0. En total, es preveu que en els propers tres anys 1.000 empreses catalanes utilitzin els serveis i programes d’aquesta nova iniciativa, derivada del Pacte Nacional per a la Indústria, tot i que va més enllà del seu mandat.