• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

La consellera Àngels Chacón es reuneix amb el sector turístic de la Selva

20/07/2020 14:25
La consellera d'Empresa i Coneixement durant la reunió amb el sector

La consellera d'Empresa i Coneixement durant la reunió amb el sector

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada del director general de Turisme, Octavi Bono, i del director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, ha visitat la avui la comarca de la Selva. La titular del Departament ha visitat diferents establiments hotelers i s’ha reunit amb els principals representants del sector turístic del territori per conèixer de primera mà les seves inquietuds així com per mostrar el suport del Govern.

En aquest sentit, la consellera ha destacat que “el sector turístic és molt important per al nostre país: representa el 12% del PIB i el 14% de l’ocupació, i està format per pimes. Per aquest motiu l’impacte que té la Covid19 en ell ens preocupa especialment”.

“Avui he visitat de nou algunes instal·lacions hoteleres i he constatat un cop més l’enorme qualitat de la seva feina tot comprovant la seva escrupolositat màxima pel que fa a garantir els més alts estàndards de seguretat en el marc d’aquesta crisi”, ha explicat la consellera després de visitar alguns establiments hotelers de la comarca de la Selva.

Durant la seva intervenció, Chacón ha demanat que “els Ertos s’allarguin i també volem que es puguin posar en marxa ajuts directes mitjançant la territorilització dels fons que en breu aprovarà la Unió Europea”. La consellera ha avançat que “volem impulsar, com vam fer amb el comerç, un manifest de país que reculli les necessitats del sector”.