• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

L’Agència Catalana del Consum i el Col·legi de Publicitàries i Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya signen un conveni de col·laboració

20/02/2019 15:13
La directora de l'ACC i la degana del Col·legi

La directora de l'ACC i la degana del Col·legi

La directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Elisabet Abad, i la degana del Col·legi de Publicitàries i Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, Rosa Romà, han signat aquest matí un conveni de col·laboració que faciliti fer un seguiment del sector de la publicitat i fomentar el coneixement del sector per part de les persones consumidores.

Durant la seva intervenció, la directora de l’ACC ha destacat que amb aquesta col·laboració “donem impuls a un dels objectius de l’Agència que és que els consumidors estiguin ben informats”. Abad també ha explicat que amb aquest acord “treballarem conjuntament per perseguir la publicitat enganyosa”.

Per la seva banda, la degana del Col·legi de Publicitàries i Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya ha destacat la importància d’aquesta col·laboració “perquè no només vetllem pels drets dels consumidors sinó també posem en contacte els consumidors amb la professió que influeix en el consum”.