• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Empresa i Coneixement i MWCapital formen a les universitats per potenciar l’emprenedoria entre l’ecosistema científic català

01/04/2019 15:56
El secretari Joaquim Ferrer durant la seva intervenció

El secretari Joaquim Ferrer durant la seva intervenció

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, a través de Catalunya Emprèn, i Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), a través del seu programa de transferència tecnològica The Collider, han començat aquesta tarda unes jornades de formació avançada adreçades als responsables de les Unitats d’Innovació i Transferència dels centres universitaris catalans. La iniciativa busca potenciar les habilitats emprenedores de l’ecosistema científic dotant-los d’eines per impulsar nous i millors programes de valorització de tecnologies que derivin en la creació de spinoffs.

El Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Ferrer, ha destacat que The Collider és transferència de tecnologia però també és construcció d'equips emprenedors i empreses tecnològiques. La nostra voluntat és la d'ampliar l'actual The Collider amb més projectes per donar més protagonisme al territori".

Aquesta iniciativa s'emmarca en el Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement que ha de donar resposta als reptes econòmics però també als socials "ja que el coneixement defineix la qualitat de vida d'una societat", ha afirmat.