• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Els Enginyers Industrials de Catalunya analitzen en un Fòrum la Indústria 4.0

31/05/2019 14:04
La directora general i la resta d'autoritats amb els premiats

La directora general i la resta d'autoritats amb els premiats

La directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, ha tancat el IV Fòrum Indústria 4.0 organitzat pels Enginyers Industrials de Catalunya. A l’acte també han assistit el president dels Enginyers Industrials de Catalunya, Jordi Renom, i el degà dels Enginyers Industrials de Catalunya, Josep Canós.

En aquesta trobada s’ha analitzat l’estat actual  dels àmbits de la Indústria 4.0 com la robòtica, la Intel·ligència Artificial, l'Internet de les Coses, la fabricació additiva o el software d'integració.La directora ha destacat que aquest fòrum “s’està consolidant com un referent i un espai perfecte per fer networking, analitzar les principals tendències i conèixer casos d’èxit”.

Sobre la indústria 4.0, Villarroya ha assegurat que Catalunya pot liderar aquesta revolució perquè “tenim teixit industrial, proveïdors de tecnologia consolidats, centres tecnològics i el talent”. En aquest sentit, ha avançat que la Generalitat treballa en tot un seguit d’actuacions per ajudar al teixit empresarial català a adaptar-se a la indústria 4.0.

Durant l’acte la directora ha lliurat el Premi Indústria 4.0 a Alternative Energy Innovations i accèssits a Array Plastics i PAL Robotics, respectivament.