• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

La consellera Chacón trasllada "l'empatia i la complicitat del Govern" als representants del sector del comerç

21/10/2019 20:00
Imatge de la reunió

La consellera Chacón. reunida amb els representants del sector del comerç

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha mantingut aquesta tarda una trobada amb els representants de les principals entitats del sector del comerç per tal d'analitzar la situació social i política que viu el país i com està afectant els comerciants. A la reunió hi han pres part, a més de la consellera i de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, representants de RETAILcat, Barcelona Oberta, ANGED, Pimec Comerç, Gremi de Restauració de Barcelona i ANCECO, entre d'altres.

Chacón ha volgut traslladar-los "l'empatia i la complicitat del Govern", i s’ha compromès a tenir reunions de seguiment i a exercir d’interlocutora amb tots els agents. La consellera ha recordat que el comerç representa un 15% del PIB i ocupa 500.000 persones a Catalunya. Els representants del sector han traslladat a la consellera la necessitat de diàleg i de trobar una solució política al conflicte, i han volgut llançar un missatge d'optimisme de cara als consumidors i també remarcar la vinculació entre turisme i comerç, tot posant en valor l'acció del Govern en la captació de turisme internacional.

Aquesta reunió forma part de les diferents converses i trobades que està mantenint la consellera Chacón amb els representants dels agents econòmics i socials, per tal de monitoritzar com esta vivint l'actualitat social i política el teixit productiu del país.