• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Les propostes artesanes d’Empremtes de Catalunya a la Pop Up Gallery del 080 Barcelona Fashion

26/06/2019 14:51
Emptemtes de Catalunya

La Pop Up Gallery del 080 Barcelona Fashion acull enguany una vintena de propostes inspiradores i experiencials de dissenyadors i firmes que tenen com a denominador comú l’elevat component creatiu. I enguany en aquest espai expositiu situat a l’Open Àrea del 080, que se celebra al recinte modernista de Sant Pau, es podrà veure i comprar, la joieria de Miquel Barberà i Gemma López, la pintura sobre seda de Concha Morgades, els barrets de Nina Pawlowski, els productes tèxtils de Teixidors i els de pell de Kris Mïkita. Sis propostes artesanes d’Empremtes de Catalunya, la marca registrada d'Artesania Catalunya que identifica i distingeix productes artesans que a través d’una mirada d'identitat i de contemporaneïtat, transmeten els valors del país a través d'elements vinculats a l'art, la cultura, la història, la tradició, l'arquitectura, el paisatge i els costums populars que en són propis.

Per aquesta ocasió, Empremtes de Catalunya ha volgut comptar amb la participació d’una artesana convidada , la reconeguda creadora de Huelva i amb botiga a Sevilla, Nana Golmar, especialitzada en barrets.

Els productes d’Empremtes de Catalunya es poden trobar a la botiga online www.bcncrafts.com, i a la botiga del Centre d’Artesania Catalunya (Banys Nous, 11), i també a les botigues de Barcelona Turisme, Museu Nacional d'Art de Catalunya i Museu de la Xocolata, entre d’altres.