• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Més de 150 professionals al Texmeeting by TEXFOR, activitat paral·lela del 080 Barcelona Fashion

25/06/2019 18:33
20190625 HC Texfor

La consellera, durant la seva intervenció

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha presidit aquest matí la cloenda del Texmeeting by TEXFOR 2019, organitzat per la Confederació de la Indústria Tèxtil (Texfor), i que és el punt de trobada de la indústria del tèxtil en el marc del 080 Barcelona Fashion. En aquesta edició, ha tingut lloc al recinte de la fira ITMA, i sota el títol “Work intl Progress”, ha analitzat la internacionalització des de diferents punts de vista; des del sentit clàssic del concepte, fins l’impacte que té la digitalització i la innovació en el nou context, la creixent importància de la sostenibilitat a nivell global i el repte que suposa la traçabilitat.

En aquest marc la consellera ha constatat que "la indústria tèxtil desfila cap a la sostenibilitat" i ha volgut remarcar que "Catalunya està envoltada d'un sector ple de professionals, que donen color, forma i vida als teixits". La consellera ha apuntat que "avui tenim una conjunció d'astres: la celebració del 080 Barcelona Fashion, el congrés Texmeeting 2019 by Texfor, i el retorn de la vida ITMA a Barcelona, exemples de potència i de proactivitat del sector tèxtil a Catalunya".

En aquesta 7a edició, han participat a la jornada més de 150 professionals entre empresaris, dissenyadors, mitjans de comunicació i estudiants.