• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Consellera Àngels Chacón: “Cal reivindicar la importància de la indústria de la moda per al conjunt de l’economia productiva catalana”

25/06/2019 19:33
20190625 HC 080 Showroom

La consellera Chacón, amb alguns dels participants del Showroom

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada del president del clúster català de la moda, MODACC, Pep Generó, ha inaugurat aquesta tarda el 080 Fashion Showroom, l’espai professional d’exposició i venda que se celebra avui i demà al Recinte Modernista de Sant Pau, una iniciativa conjunta del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i del clúster català de la Moda, que se celebra avui i demà, en el marc del 080 Barcelona Fashion.

En el marc de la inauguració, la consellera ha volgut felicitar a Modacc per la seva tasca en l’àmbit de la internacionalització i per “l’esforç d’atraure compradors internacionals”. Així mateix, ha insistit en que “no hem de parar de repetir la importància del que representa la indústria de la moda per a l’activitat econòmica catalana”.

En la seva 8a edició, el showroom que impulsen 080 i el Clúster Català de la Moda (MODACC) compta amb una vintena de marques catalanes de moda i complements com Escorpion, Teoh & Lea, i Maite by Lola Casademunt, que també desfilen en passarel·la. Completen la part expositora les firmes Agatha Ruiz de la Prada, Ánonyme, Anna de Manel, Bolsillo, Designers Society, Guitare, Jaier Simorra, Indianes, Magan, Mint and Rose, Nou Moscada, Sita Murt, Tocs, i Yerse. Així mateix, una trentena compradors internacionals visitaran el showroom, de països com Bèlgica, Holanda, Regne Unit, França, Israel, USA, Corea del Sud, Canada, Polònia, Hongria. Entre els integrants de la missió comercial internacional hi haurà agents, distribuïdors, botigues multimarca i showrooms.

El 080 Fashion Showroom genera un volum de negoci d’uns 2 milions d’euros per edició, entre comandes i acords comercials.