• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

El 080 escalfa motors a la Barcelona Design Week de la mà de la dissenyadora Krizia Robustella

18/06/2019 16:24
20190618 Kirizia Robustella-080-Bcn Design Week

La dissenyadora Krizia Robustella, al costat de la instal·lació

A pocs d'inici de la propera edició del 080 Barcelona Fashion, el certamen català de la moda escalfa motors a la Barcelona Design Week, que se celebra aquesta setmana, on va volgut ser present de la mà de la dissenyadora Krizia Robustella. Des d'avui i fins el 20 de juny, els Jardins de Palau Robert acullen una instal·lació de la jove dissenyadora, Krizia Robustella. Sota el lema "Fashion is a uncertain party", Robustella ha fet una proposta per reflexionar sobre el compromís entre la moda i el disseny. Segons ha explicat, "considero que el disseny i la moda van de la mà. No hi ha un sense l'altra, crec que per als dissenyadors que som fans la moda i creiem que és quelcom més que peces de vestir, el disseny sempre està present".

Amb total llibertat creativa, la dissenyadora ha concebut una instal·lació pensada per a un espai a l'exterior. Amb plafons transparents, exposa diferents looks de la seva col·lecció primavera-estiu 2019. Segons Robustella, "no volia imitar ningú, i em va semblar divertida la idea de maquinins sense persones, com ho faig a vegades al terra quan dissenyo, de manera que la gent pugui apropar-se i fins i tot, situant-se darrera del plafó, veure com els hi queda posada la peça".

Krizia Robustella presentarà la seva darrera col·lecció "Magic Orgy" en la propera edició de la passarel·la del 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 25 al 27 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau, i el 28 de juny al port Marina Vela.