• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

La Generalitat, al costat dels dissenyadors emergents en els Premis MODA-FAD

17/06/2019 15:34
20190615 Premis MODAFAD

La cap d'àrea de moda del CCAM i project manager del 080, Marta Coca, al centre de blanc, amb els guanydors, jurat i membres de l'associació MODAFAD.

La dissenyadora Carlota Barrera, la marca Pardo Hats by Sol Pardo, l’estilista Rebeca Sueiro i l’artista Ignasi Monreal, han estat els guanyadors de la 2a edició dels Premis MODA-FAD, que anualment atorga l'Associació per al Foment de la Moda del FAD, i que es van lliurar aquest dissabte. La cap d'Àrea de Moda del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Marta Coca, project manager del 080, va participar en l'acte de lliurament dels guardons, en representació del suport la Generalitat als joves dissenyadors i al talent emergent. 

En la seva segona edició, els guardons de les quatre categories professionals han estat: Carlota Barrera en la categoria Mèrit al Disseny d’Indumentària; Sol Pardo, en la de Mèrit al Disseny de Complements; Rebeca Sueiro en la categoria Mèrit a l’Estilisme i Imatge i per a Ignacio Monreal, en la categoria Mèrit a la Comunicació Visual. A més, la Junta de MODA-FAD farà entrega del Premi d’Honor a Pedro Rovira en reconeixement al seu caràcter creatiu i per haver posat en valor la identitat de la moda local i nacional.

El jurat ha estat format per l’estilista Ana Murillas, Charo Mora, especialista en cultura de moda i tendències; Claudia Pérez, cofundadora i dissenyadora de la firma de calçat Naguisa; Estel Vilaseca, editora de Moda; i la dissenyadora de moda Krizia Robustella.

Diverses peces i outfits dels guanyadors dels Premis MODA-FAD es poden veure fins a l’1 de setembre a l’exposició «El millor disseny de l’any», que organitza el FAD al Disseny Hub Barcelona.