• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

El Departament d'Empresa i Coneixement, present a la 2a edició dels Premis Fòrum Comerç Tarragona

06/06/2019 11:28
20190605 SG premis Forum Comerç Tarragona

La secretària general d'Empresa i Coneixement, Marta Felip, en el lliurament dels Premis Forum Comerç Tarragona

La secretària general d'Empresa i Coneixement, Marta Felip, ha participat aquest dimecres en la gal·la de lliurament dels Premis Fòrum de Comerç de Tarragona 2019. Aquests guardons, que enguany han celebrat la 2a edició, han distingit un total de 54 establiments comercials i associacions tarragonines. L'acte també ha comptat amb la participació de l'alcalde de Tarragona en funcions, Josep Fèlix Ballesteros.

Els premis han obert quatre categories diferenciades: el reconeixement a comerços pels seus anys de servei, a totes les associacions de comerciants de la ciutat, els Premis Especials Fòrum Comerç i els tres grans guanyadors de la nit: els premis als tres millors comerços minoristes del centre de la ciutat, de Ponent i de Llevant.

Els grans guanyadors de la nit han estat els establiments 'L'Espiga d'Or', 'Textiles Los Peques' i 'El Racó del Pagès', que s'han emportat els Premis Fòrum Comerç 2019 a Millor Comerç Minorista Urbà del centre de la ciutat i les zones de Ponent i Llevant, respectivament. Les altres categories també han distingit totes les associacions de comerciants de la ciutat, els establiments més veterans o els premis especials per premiar vessants molt concretes arreu de la ciutat i els barris