• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

La consellera Chacón assisteix a la constitució del Ple de la Cambra de Comerç de Tarragona, la primera de les 13 cambres catalanes que renova el seu plenari

16/05/2019 19:06
20190516 HC Cambra TG

La consellera Chacón i la secretària general d'Empresa i Coneixement, Marta Felip, amb la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, i els membres del nou plenari de l'entitat

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha assistit avui a l’acte de constitució del Ple de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona. Aquesta ha estat la primera renovació de plenari de les 13 cambres de Catalunya, un cop ha conclòs el període electoral que havia de servir perquè tots els empresaris escollissin els seus representants per als propers 4 anys. Laura Roigé ha estat reelegida presidenta de l’entitat.

La presidenta ha celebrat “la imatge d’unitat, integritat i compromís del nou ple i comitè executiu de la Cambra de Tarragona”, que s’ha renovat sense necessitat de celebrar comicis degut a l’existència d’acord entre les empreses candidates a formar-ne part. Roigé també ha destacat la “voluntat” de la consellera Chacón per impulsar la renovació dels plenaris camerals.

Per la seva banda, la consellera Chacón ha mostrat el seu agraïment als membres sortints i ha felicitat a la presidenta i a tots els membres del comitè executiu de la Cambra per la seva elecció. Chacón ha emfasitzat el paper de les Cambres de Comerç: “Tinc molt clar que la Cambra no és un ens polític i que s’ha de mantenir la independència d’acció; la Cambra és un dels agents sòcioeconomics que dinamitza el teixit productiu, i compta amb el suport del departament d’Empresa i Coneixement”. En aquest sentit, ha volgut deixar clar que “som aliats perquè compartim objectius: posicionar el nostre teixit empresarial i augmentar la qualitat de vida de cadascun dels nostres territoris”.

La consellera ha explicat que la renovació dels plenaris “dona pas a una nova era en aquestes institucions”, i ha mostrat la seva voluntat de d’elaborar i debatre amb tot el sector una nova Llei de Cambres.

El ple de la Cambra de Tarragona està format per les empreses Fertilizantes Tarragona, S.L., Covestro, S.L., Schwartz-Hautmont Contrucciones Metalicas, S.A., Luis Colet, S.A.U., Kemira Iberica, S.A., Ercros, S.A., Biovet, S.A., Miavit Nutricion Animal, S.L., Construcciones Jose Luis Garcia Martinez, S.A., Konstrinver 2015, S.L., El Lloro Del Negrito I La Negrita, S.L.U., El Corte Ingles, S.A., Jaume Fullana Galofre, Azufrera y Fertilizantes Pallares, S.A.U, Port Aventura Entertainment, S.A.U., Rentalmar Apartments, S.L.U., Teresa y Jose Plana, Empresa Plana,S.L., J. Morell, S.L., Autolux, Serveis Integrals De Transport, S.L., Fabroker Correduria D’assegurances, S.A., Vilacam, S.L., Dades I Serveis, S.A., Domenech Tecnics Associats, S.L., Centre d'Estudis i Orientació Professional, S.L., Area Diverland, S.L., Garcia Riera, S.L., en representació dels electors; les empreses Arola, Aduanas y Consignaciones, S.L., Basf Sonatrach PropanChem S.A., Terminales Químicos, S.A., Elix Polymers, S.L., Clariant Ibérica Producción, S.A., Caixabank, S.A., Dow Chemical Ibérica, S.L., Repsol Petróleo, S.A., Fundació Sociosanitària i Social Santa Tecla, com a empreses de major aportació, i per Jordi Ciuraneta, Sònia Àngela Mateo, Antonio Garcia i Anna Asampa com a representants de les organitzacions empresarials.