• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Joaquim Ferrer: "CEDAC porta 25 anys defensant el comerç català, tant pel seu pes econòmic com en els seus valors socials"

07/05/2019 16:01
SEC acte CEDAC

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, en el seu parlament a l'acte de CEDAC.

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, ha fet la cloenda de l'acte de celebració del 25è aniversari de la Confederació del Consell d'Empreses Distribuidores d'Alimentació de Catalunya (CEDAC). En el marc de l'acte, que s'ha celebrat al Palau de la Música, i ha comptat amb  la participació del president de CEDAC, Jaume Rodríguez, i del secretari general de l'entitat, Antoni Ribera, el secretari d'Empresa i Competitivitat ha volgut "felicitar a CEDAC pels seus 25 anys d'existència. Són molts anys defensant el comerç català, tant pel seu pes econòmic com dels seus valors socials".

Així mateix, Ferrer ha recordat que CEDAC "ha estat sempre un interloctor molt valuós per al govern català, al qui ha traslladat sempre les seves necessitats, inquietuds i posicionaments. I això ens ha servit per construir el consens que volem i busquen en la tasca de governar".

Un dels protagonistes  de l'acte ha estat l'advocat Miquel Roca Junyent, que ha estat distinguit per l'entitat amb la Creu de Sant Miquel. En el seu parlament d'agraïment, Roca Junyent ha remarcat que "el comerç és la primera expressió de civilització, signe de seguretat i referent en una comunitat. També és un bon termòmetre de la marxa d'un pais: si el comerç va bé, el pais va bé".