• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

El CCAM al costat de Tallers Oberts BCN, iniciativa impulsada per l’A-FAD per donar a conèixer l’ofici i els valors de l’artesania

06/05/2019 11:05
Visita a Tallers Oberts BCN

Visita a Tallers Oberts BCN

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), han presentat del 3 al 5 de maig una nova edició de Tallers Oberts BCN, unes jornades de portes obertes on artistes plàstics i artesans professionals de Barcelona han mostrat la seva obra i el seu espai de treball a la ciutadania.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda ( CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, ha volgut estar al costat d’aquesta iniciativa que ha programat un total de 60 activitats entre mostres pràctiques, tallers, visites guiades o workshops. El responsable de promoció cultural del centre d’Artesania Catalunya de la Generalitat, David Places, acompanyat de la presidenta de l’A-FAD, Victòria Rabal, ha visitat aquest cap de setmana alguns del tallers que han participat en aquesta tercera edició d’aquesta iniciativa.

El CCAM treballa per fomentar la imatge i prestigi social, difondre i preservar el valor patrimonial, millorar la competitivitat i rendibilitat i augmentar la presència internacional i digital del sector artesà, mitjançant actuacions de promoció comercial, cultural, formativa i divulgativa. El centre d’Artesania Catalunya, es l’espai del Consorci on es presenta una programació d’exposicions i activitats amb la finalitat de fer arribar a la societat la qualitat i excel·lència de l’artesania catalana, i la seva presència i rellevància en la vida quotidiana. També a més compta amb la Botiga Empremtes de Catalunya.