• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

El responsable de l’àrea d’artesania del CCAM, Xavier Villas, visita Ob'Art, saló referent en artesania i arts a França

12/04/2019 15:25
Visita amb la responsable de projectes, Imma Vivier d’Ateliers d'Art de France.

El responsable de l’àrea d’artesania del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Xavier Villas,visita Ob'Art amb la responsable de projectes, Imma Vivier, d’Ateliers d'Art de France.

El responsable de l’àrea d’artesania del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat, Xavier Villas, ha visitat avui a Montpeller Ob'Art, el saló referent a França en artesania i arts. Un esdeveniment que en les últimes edicions ha reunit a més de 200 expositors, entre artesans i creadors d’art de tot el país, i ha rebut prop de 38.000 visitants.

En aquest marc, Xavier Villas s’ha reunit amb la responsable de Fires i Promoció Internacional d’Ateliers d'Art de France, Sonia Rios, i la responsable de projectes, Imma Vivier, d’aquesta associació que organitza el saló i que representa i promou el sector artesanal a França. Villas ha volgut conèixer de primera mà la fira i les diferents iniciatives que impulsa l’entitat per poder estudiar possibles vies de col·laboració de foment de l’artesania.

Ateliers d'Art de France i la Generalitat, a través del CCAM, formen part de l’organització World Crafts Council Europe (WCC), entitat que fomenta el contacte entre artesans de diferents països i que promou l’artesania a escala internacional.

En aquest sentit la Generalitat, a través del CCAM, ha publicat aquesta setmana les bases per acollir-se els ajuts per a la millora de la competitivitat del sector artesà a Catalunya, que inclou enguany una nova línia orientada a promoure la internacionalització de l'artesania i fomentar-ne la seva competitivitat a través de la presencia en fires, exposicions o concursos de caràcter internacional. El termini per acollir-se a les diferents línies d’ajuts s’obrirà en els properes setmanes.