• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Les eines pràctiques per vendre més i millor als nous consumidors centren la 2a jornada de la Setmana del Comerç

27/03/2019 19:43
2a jornada Setmana del Comerç

La dir. gral. de Comerç, Muntsa Vilalta, en la inauguració de la 2a jornada Setmana del Comerç

El Citilab de Cornellà ha estat l'escenari de la jornada “Vendre com sempre, però diferent! Com reinventem les botigues per vendre en un futur”, la segona sessió de les Jornades Comerç Increïble, un espai de debat i coneixement que impulsa la Generalitat en el marc de la Setmana del Comerç. En aquesta segona sessió, orientada especialment a l'empresa comercial i a la que han assistit més de 150 professionals del comerç, s'han programat continguts orientats a oferir eines pràctiques per vendre més i millor i per conèixer els hàbits i preferències de consum dels més joves.

De la mà de l’economista i “botigòleg” Marcos Álvarez, s'ha fet el taller pràctic “Com ens reinventem per vendre en un futur” i s'ha debatut sobre nous perfils de consumidor i  les noves competències dels venedors, a través del projecte audiovisual “Com compren els joves de la Generació Z?”.

En el marc de la jornada també s'han presentat les conclusions de "L'Anàlisi del Comerç a Barcelona: Físic i online. Recomanacions per guanyar competitivitat", a càrrec de Barcelona Oberta. Una de les principals recomanacions de l'estudi per preservar la competitivitat del comerç urbà ha estat l'aposta pel Click & Collect (compra online-recollida en punt de proximitat), per tal de reduir l’impacte ambiental i logístic que genera el lliurament a domicili de les compres online.

La 3a ed. de la Setmana del Comerç

Des de dilluns i fins diumenge 31 de març se celebra la tercera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). Amb el comerç com a protagonista, aquesta iniciativa pretén ser el punt de trobada amb el sector comercial on es combinaran espais d’intercanvi d’experiències, plataformes de reflexió, i espais de foment d’idees amb un munt d’activitats arreu del territori que ajudaran a posar en valor el comerç i a reivindicar l’important paper que juga en l’economia catalana i en el model de país.

Consulta tot el programa aquí