• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Marta Felip: "Des de la conselleria d'Empresa i Coneixement volem liderar i potenciar l'atracció d'empreses a Catalunya i que millorin la seva innovació"

13/03/2019 13:19
20190312 SG inauguració EPSA OGE

La sec gral. d'Empresa i Coneixement, Marta Felip, en la inauguració del seminari

La secretària general d'Empresa i Coneixement, Marta Felip, ha inaugurat aquest matí el 5è Seminari Internacional EPSA de Transferència de coneixement, organitzat per l'Institut Europeu d'Administració Pública (EIPA) i la Generalitat, a través de l'Oficina de Gestió Empresarial, amb l'objectiu de compartir i intercanviar bones pràctiques internacionals desenvolupades per organismes públics en l’àrea del suport i els serveis a les empreses i, especialment, a les PIME.

En el marc de la inauguració de la jornada, que se celebra al Movistar Center, Felip ha volgut destacar el compromís de la Generalitat amb l'economia productiva. En aquest sentit, la secretària ha assenyalat que "des de la conselleria d'Empresa i Coneixement tenim l'objectiu de liderar, impulsar i potenciar l'atracció d'empreses a Catalunya i que alhora, aquestes empreses puguin obrir i millorar la seva innovació al mercat". Així mateix, ha agraït a l'Oficina de Gestió Empresarial l'esforç de "portar aquí a Barcelona aquest seminari internacional".

Avui i demà, els organismes públics proactius participants al seminari, compartiran les seves pràctiques destacades per donar suport a empreses i emprenedors i s’hi presentaran nous models de relació entre el públic i el sector privat, també des del punt de vista de les pimes i els emprenedors. L'objectiu és crear un espai per a l'intercanvi, el debat i la reflexió del coneixement en què els professionals del sector públic puguin aprendre de les millors pràctiques i aprovar les pràctiques imprescindibles per crear administracions públiques més eficients i més eficaces. Compartir resultats convincents i millors pràctiques vitals i participar amb els innovadors darrere dels casos recolza l'extracció de les lliçons apreses i facilita la rèplica de pràctiques internacionalment reconegudes a contextos específics d'administracions a Europa. A més, aquesta conferència ofereix una oportunitat única perquè els participants i els experts es relacionin amb companys i altres responsables d'aquesta àrea, "networking", i donar suport i potenciar la creació de capacitats dins de les administracions participants.

L'esdeveniment està obert a tots els professionals del sector públic en l'àrea de disseny i lliurament de serveis per al sector privat ja sigui a nivell nacional, regional i local, així com a representants empresarials i emprenedors i evidentment a tota la comunitat EPSA.