• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Joaquim Ferrer: "Els dos reptes del Govern són acompanyar al sector en la implantació de la indústria 4.0 i a retenir al talent"

12/03/2019 15:02
20190312 SEC cloenda Dia Cluster Digital

El sec. d'Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, en la cloenda de la jornada

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, ha presidit la cloenda del Dia del Clúster Digital, que s'ha celebrat al llarg del matí a l'edifici Mediatic. En el marc de la cloenda, Ferrer ha destacat que "el dos reptes del Govern són acompanyar el sector en la implantació de la indústria 4.0 i retenir el talent". En relació a la retenció de talent, el secretari ha recordat que "falten 3.500 llicenciats al sector TIC i és una problemàtica a la que volem donar resposta a través del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement".

Així mateix, Ferrer ha volgut reivindicar la política de clúster remarcant que "des del Govern hem d'intentar posar les coses fàcils per ajudar a que el talent del país tiri endavant i en això estem totament alineats amb els clústers, que aglutinen tot l'ecosistema empresarial i coneixen de primera mà les necessitats del sector".