• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugura a la Plaça Reial l'exposició fotogràfica "Línia de fuga"

05/03/2019 17:44
20190305 DGC 20è aniversari la Reial

La dir. gral de COmerç, Muntsa Vilalta, acompanyada del regidor Agustí Colom, del pt de l'Associació d'Amics i Comerciants de la Reial, Enric Gimeno, i de la portaveu de l'entitat, Cristina Sampere.

  • Aquesta mostra fotogràfica dona el tret de sortida a la celebració del 20è aniversari de l'Associació d'Amics i Comerciants de Plaça Reial

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, juntament amb el regidor de Comerç, Turisme i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom, han inaugurat avui l'exposició "Línia de fuga", una mostra fotogràfica a l'aire lliure, que s'instal·larà fins al 25 de març a la Plaça Reial. El projecte fotogràfic, fet pel fotògraf Javier Corso, relaciona i contextualitza les persones migrants, refugiades i demandants d'asil a Barcelona i narra la història de 10 persones que viuen a la ciutat.

Amb aquesta mostra es dona el tret de sortida a un programa d'activitats per celebrar el 20è aniversari de l'Associació d'Amics i Comerciants de la Plaça Reial. En el marc de la inauguració, Vilalta ha felicitat l'entitat pels 20 anys d'existència i ha volgut destacar que "poques associacions compten amb aquest alt grau de participació, que és fruit del a feina ben feta". Aixi mateix, ha apuntat que "el comerç de la Reial no s'entén sense aquest model d'associació".

Les activitats de Plaça Reial es podran consultar a la web i a les xarxes socials:

Més informació: www.lareial.com