• Imprimeix

El conseller Baiget assisteix a la desfilada del dissenyador Ángel Sánchez a la passarel·la Barcelona Bridal Fashion Week

27/04/2017 12:04
El conseller Baiget saludant al dissenyador Angel Sánchez

El conseller Baiget saludant al dissenyador Angel Sánchez

El titular d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va assistir ahir al vespre a la desfilada del dissenyador d'Ángel Sánchez, que va presentar la seva col·lecció de núvies per al 2018, dins el calendari oficial de la passarel·la Barcelona Bridal Fashion Week (BBWF), que s'està celebrant al llarg d'aquesta setmana a la capital catalana. Per a la presentació, el creador va escollir l'emblemàtic Palau de Pedralbes, que ja ha estat escenari d'escepció d'altres esdeveniments de moda com la passarel·la 080 Barcelona Fashion.

El conseller ha volgut fer costat a aquest sector de la moda tan important a Catalunya, sent present a diferents actes dins de la Barcelona Bridal Fashion Week. Demà divendres a la tarda, presidirà la inauguració del saló comercial de moda nupcial Professional Trade Fair, que pren el relleu a la passarel·la, i se celebrarà fins el diumenge, 30 d'abril, i al vespre assistirà a la desfilada de la firma Pronovias, al Museu Nacional d'Art de Catalunya, que posarà el punt i final a aquesta edició de la passarel·la de moda nupcial.