• Imprimeix

El conseller Baiget assisteix a la desfilada de la dissenyadora Rosa Clarà, que obre la passarel•la Barcelona Bridal Fashion Week

26/04/2017 14:04
20170425 HC desfilada Rosa Clara BBFW

El conseller Baiget saludant a la dissenyadora Rosa Clarà. A la dreta, el gerent CCAM, Miquel Rodríguez

•    El titular d’Empresa i Coneixement va felicitar la creadora, que ha estat distingida recentment amb la Creu de Sant Jordi


El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va assistir ahir al vespre a la desfilada de la dissenyadora Rosa Clarà, amb la que es va donar el tret de sortida a la 27a edició de la passarel•la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), que se celebra del 25 al 28 d’abril al recinte Gran Via de Fira Barcelona.

Baiget va presenciar la desfilada des del frontrow, acompanyat del director general de la BBFW, Manuel Cano, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), i director del 080 Barcelona Fashion, Miquel Rodríguez, entre d’altres autoritats. En acabat, el conseller va aprofitar per saludar la dissenyadora i felicitar-la per la Creu de Sant Jordi, amb la qual recentment ha estat distingida pel Govern de la Generalitat.

Aquest vespre, el conseller Baiget tornarà a fer costat al certamen de moda nupcial, un dels més importants a nivell internacional, assistint a la desfilada del dissenyador Ángel Sánchez. Així mateix, divendres, el conseller presidirà la inauguració el Professional Trade Fair, el saló comercial de la Barcelona Bridal Fashion Week, que  pren el relleu a la passarel•la, i se celebra del 28 al 30 d’abril.