• Imprimeix

Èxit d'assistència a la jornada "Les 10 millors pràctiques per a l’excel·lència en el retail" celebrada avui a Manresa

24/04/2017 16:04
20170424 DirSSTT EMC Manresa jornada 10 pract excel_lents retail

La dir. dels SSTT d'EMC a la Catalunya CEntral, Bàrbara Minoves, en la presentació de la Jornada

Més d'una cinquatena de professionals del comerç han assistit avui a la jornada "Les 10 millors pràctiques per a l’excel·lència en el retail", celebrada aquest matí a la seu dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement a Manresa. Es tracta d'una iniciativa organitzada per la Direcció General de Comerç dins del programa "Jornades Comerç Futur", amb l'objectiu de professionalitzar i modernitzar el sector del comerç tradicional a Catalunya, i fer-lo competitiu en un mercat cada cop més globalitzat.
 
En la jornada d'avui -a càrrec de l’expert Joaquim Deulofeu, doctor en Ciències Econòmiques, professor a ESCODI, i autor del llibre “Emprenent l’excel·lència en el retail”-  s'ha analitzat de forma integral la gestió del negoci, com a factor crucial per fer front als principals desafiaments actuals del sector del retail, com són la transformació digital, la innovació i la creixent exigència del consumidor tant en preus com en servei.
 
Amb aquestes premisses, s'han presentat les següents "10 millors pràctiques", segons Deulofeu: el manteniment d’una escolta activa dins i fora del negoci, el lideratge, la definició d’un pla estratègic, la innovació contínua, l'aplicació de la intuïció estratègica, el quadre de comandament integral, la gestió projectes, la millora de processos, i el treball en equip. En la segona part de la sessió, s’ha dut a terme un taller pràctic on els assistents han elaborat un pla estratègic dels seus negocis.
 
La propera jornada tindrà lloc el 8 de maig a Girona, a l’Aula 3 de formació (Plaça de Pompeu Fabra, 1).
 
Més info i formulari d’inscripció a: