• Imprimeix

Barcelona tanca la ronda de presentacions dels incentius de Comerç 2017 al sector

21/04/2017 12:04
20170418 Presentació incentius comerç Bcn 2017

Imatge de la presentació dels incentius a Palau Robert

Després de les presentacions que s'han dut a terme en les darreres setmanes arreu del territori, les Cotxeres del Palau Robert, a Barcelona, han acollit aquest dimarts la darrera de les presentacions dels incentius al comerç, els serveis, l'artesania i la moda que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

Davant de prop d'un centenar de comerciants, botiguers, representants de gremis i entitats, i altres operadors comercials, s'ha donat a conèixer el pla d'incentius públics previstos per enguany per al sector. Els ajuts públics previstos per al 2017 tenen una dotació prevista de 7,5 milions d’euros, destinats a fer costat al sector del comerç, els serveis, la moda i l’artesania per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, i alhora impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient. El termini per presentar les sol•licituds finalitza el proper 8 de maig.

La convocatòria d'ajuts presentats inclou tres programes: el programa de foment de la competitivitat de l’empresa a través de les entitats, el programa d’ajut a la participació d’empreses artesanes a fires professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional; i el programa d’internacionalització de la moda. El pla de subvencions al comerç per a 2017 es completarà amb la publicació en el segon trimestre d’enguany, de la segona convocatòria d’ajuts adreçats especialment a l’empresa comercial i a l’activitat firal. Més info al web del CCAM.