• Imprimeix

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, presenta els incentius al comerç per al 2017 al sector comercial tarragoní

11/04/2017 10:04
20170411 DGC presentació Tarragona incentius 2017

AL centre, el del. de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris, a la seva dreta, la dir. Gral de Comerç, Muntsa Vilalta, i la dir. dels SSTT d'Empresa i Coneixement a Tarragona, Carme Mansilla

 La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha presentat aquest matí el pla d'incentius al comerç, els serveis, l'artesania, i la moda per al 2017, que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). En aquesta sessió informativa, que s'ha celebrat a la seu de la Delegació de la Generalitat a Tarragona, i que ha comptat amb la presència del delegat, Òscar Peris, i de la directora dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement, Carme Mansilla, s'han explicat  les diferents línies de subvencions a les quals es pot acollir enguany el sector comercial.

Els ajuts públics previstos per al 2017 tenen una dotació prevista de 7,5 milions d’euros, destinats a fer costat al sector del comerç, els serveis, la moda i l’artesania per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, i alhora impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient. El termini per presentar les sol•licituds finalitza el proper 8 de maig.

La convocatòria d'ajuts presentada avui inclou tres programes d’ajuts: el programa de foment de la competitivitat de l’empresa a través de les entitats, el programa d’ajut a la participació d’empreses artesanes a fires professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional; i el programa d’internacionalització de la moda. El pla de subvencions al comerç per a 2017 es completarà amb la publicació en el segon trimestre d’enguany, de la segona convocatòria d’ajuts adreçats especialment a l’empresa comercial i a l’activitat firal. Més info al web del CCAM.