• Imprimeix

Presentació dels Incentius al Comerç per al 2017 als comerciants de Lleida

07/04/2017 14:04
Imatge de la presentació

Imatge de la presentació

Aquest migdia s'ha celebrat una sessió informativa a la seu dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement a Lleida, per donar a conèixer els incentius al comerç, els serveis, l'artesania i la moda 2017, que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). En aquesta presentació, a la que han assistit comerciants de la ciutat i representats de les entitats de comerç de la demarcació s'han explicat les diferents línies de subvencions a les quals es pot acollir enguany el sector comercial.

Els ajuts públics previstos per al 2017 tenen una dotació prevista de 7,5 milions d’euros, destinats a fer costat al sector del comerç, els serveis, la moda i l’artesania per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, i alhora impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient. El termini per presentar les sol•licituds finalitza el proper 8 de maig.

La convocatòria d'ajuts presentada avui inclou tres programes d’ajuts: el programa de foment de la competitivitat de l’empresa a través de les entitats, el programa d’ajut a la participació d’empreses artesanes a fires professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional; i el programa d’internacionalització de la moda. El pla de subvencions al comerç per a 2017 es completarà amb la publicació en el segon trimestre d’enguany, de la segona convocatòria d’ajuts adreçats especialment a l’empresa comercial i a l’activitat firal. Més info al web del CCAM.