• Imprimeix

Presentació dels Incentius al Comerç per al 2017 als comerciants de Tortosa

05/04/2017 14:04
20170405 Dir SSTT EMC Tortosa incentius 2017

La dir. dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement a les Terres de l'Ebre, Mercè Miralles, en la presentació dels incentius

La directora dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement a les Terres de l'Ebre, Mercè Miralles, ha presidit aquest migdia a la seu dels serveis territorials, a Tortosa, la presentació del pla d'incentius per al Comerç, els Serveis, l'Artesania i la Moda per al 2017, que impulsa la Generalitat a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

Amb una dotació prevista de 7,5 milions d’euros, l’objectiu d’aquests incentius és fer costat al sector del comerç, els serveis, la moda i l’artesania per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, i alhora impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient. El termini per presentar les sol•licituds finalitza el proper 8 de maig.

La convocatòria d'ajuts presentada avui inclou tres programes d’ajuts: el programa de foment de la competitivitat de l’empresa a través de les entitats, el programa d’ajut a la participació d’empreses artesanes a fires professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional; i el programa d’internacionalització de la moda. El pla de subvencions al comerç per a 2017 es completarà amb la publicació en el segon trimestre d’enguany, de la segona convocatòria d’ajuts adreçats especialment a l’empresa comercial i a l’activitat firal. Més info al web del CCAM.