• Imprimeix

Presentació dels incentius al comerç per al 2017 als comerciants de Girona

04/04/2017 15:04
20170404 Dir SSTT EMC Girona presentació incentius 2017

El dir. d'Empresa i Coneixement a Girona, Ferran Roquer, en la presentació dels incentius al comerç 2017

El director dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement a Girona, Ferran Roquer, ha presidit aquest matí la presentació del pla d'incentius al Comerç, els Serveis, l'Artesania i la Moda per al 2017 al sector comercial gironí. La presentació al sector s’ha fet aquest matí a la seu dels serveis territorials coincidint amb l'obertura del termini per acollir-se als incentius.

Amb una dotació prevista de 7,5 milions d’euros, l’objectiu d’aquests incentius que atorga la Generalitat, a través del Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM), és fer costat al sector del comerç, els serveis, la moda i l’artesania per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, i alhora impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient. El termini per presentar les sol•licituds finalitzarà el proper 8 de maig.

La convocatòria d'ajuts presentada avui inclou tres programes d’ajuts: el programa de foment de la competitivitat de l’empresa a través de les entitats, el programa d’ajut a la participació d’empreses artesanes a fires professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional; i el programa d’internacionalització de la moda. El pla de subvencions al comerç per a 2017 es completarà amb la publicació en el segon trimestre d’enguany, de la segona convocatòria d’ajuts adreçats especialment a l’empresa comercial i a l’activitat firal. Més info al web del CCAM.