• Imprimeix

La Cambra de Sabadell lliura els Premis als Millors Aparadors Nadalencs

03/03/2017 13:03
Foto de família

La dir. gral. de Comerç, Muntsa Vilalta, al centre, amb els participants en l'acte de lliurament de Premis.


La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha presidit aquest dijous al vespre l’acte de lliurament de Premis de la 46a edició del concurs d’aparadors Nadalencs “L’Aparador”, que convoca la Cambra de Comerç de Sabadell. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar l'activitat comercial i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de la demarcació de la Cambra, que s’encarreguen d’escollir el millor aparador de la seva població.

A banda de la directora, l’acte va comptar amb la presència del president de la Cambra, Antoni Maria Brunet, i del president de la Comissió de Comerç Interior de la institució, Josep Maria Porta.

El primer premi ha estat per Brodats Mariona, de Castellar del Vallès, i el segon per a La Pelukeria, de Polinyà. Així mateix, el guanyador del Premi a la Millor Campanya Nadalenca a les xarxes socials ha estat l’establiment Desde 1850 SL, de Sabadell.

Els establiments que han concursat han estat la Floristeria de Badia (Badia del Vallès), la botiga Flors i Plantes Ara (Barberà del Vallès), Brodats Mariona (Castellar del Vallès), Dandara (Cerdanyola del Vallès), Tot&Mes (Montcada i Reixac), Petjades (Palau Solità i Plegamans), La Pelukeria (Polinyà), Amanda Moon Fotografia (Sabadell), Passarel•la (Sant Quirze del Vallès), Aire Espai Creació (Santa Perpètua), Identic Copisteria SCP (Sentmenat).