• Imprimeix

Neix Insigna, el segell d'excel·lència dels resturants a Catalunya

22/02/2017 16:02
la dir gral de Comerç, Muntsa Vilalta, a la presentació d'Insigna

la dir gral de Comerç, Muntsa Vilalta, a la presentació d'Insigna

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, juntament amb el president del Gremi de Restauració de Barcelona, Pere Chias, i del segon tinent d'alcalde de l'ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, van presentar ahir al vespre el segell "Insigna", un distintiu de qualitat impulsat pel Gremi de Restauració de Barcelona amb l'objectiu de reconèixer l'excel•lència en el sector de la restauració a Catalunya.


En un acte conduït per la periodista Glòria Serra, es va donar a conèixer al sector  aquest segell de qualitat dissenyat per una consultora especialitzada en certificacions, a partir de l’anàlisi de 150 paràmetres, que tenen en compte no només la qualitat de la cuina sinó aspectes que van des de l’atenció al públic, fins a la traçabilitat dels productes utilitzats.


En la presentació, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta va destacar la importància d’aquest distintiu que “aporta valor afegit a l’experiència que representa la restauració”. Així mateix, en la presentació  es va retre homenatge a la xef Mey Hofmann, fallida fa un any, de qui Vilalta va destacar que “és una herència i referència que incardina els valors que defensa  aquest nou segell de qualitat”.


L’acte es va tancar amb el lliurament de les primeres “insignes” als 50 primers restaurants distingits amb aquest segell.


(Més infomació)