• Imprimeix

El centre d’Artesania Catalunya acull l’exposició “ Som Llotja”

17/02/2017 11:02
Exposició "Som Llotja" a Artesania Catalunya

Exposició "Som Llotja" a Artesania Catalunya, fins el 23 d'abril

El cap de l'Àrea d'Artesania del Consorci de Comerç Artesania i Moda, Xavier Villas, ha inaugurat aquesta setmana al centre d’Artesania Catalunya (Banys nous, 11) l’exposició “Som Llotja”, una mostra que desplega tota l’oferta formativa en oficis, arts i disseny de l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Llotja. En l’exposició es pot veure la producció artística del seu alumnat, creada als seus tallers i aules.


Creada el 1775, la Llotja és una escola pública, la més antiga d’art i disseny de Catalunya i a nivell estatal i entre les més antigues d’Europa. Amb aquesta mostra, l’escola vol reivindicar la seva trajectòria històrica com també la seva aposta per l’actualització constant i adaptació de l’oferta educativa, fent conviure les noves tecnologies amb la tradició dels oficis artístics.


El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), a través de l’àrea d’artesania, treballa i col·labora amb les diferents Escoles catalanes que ofereixen formació en l’àmbit de les arts i del disseny per tal de donar suport als futurs professionals del sector. D’altra banda, des de l’any 2015 el CCAM, el Departament d’Ensenyament i la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici impulsen accions conjuntes  orientades en la promoció dels oficis artesans i els estudis professionals del sector.


La mostra “ Som Llotja” es podrà visitar fins el proper 23 d’abril al centre d’Artesania Catalunya.