• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

19 empreses reben el distintiu d'Empresa Responsable

10/11/2015 13:22
20151110 SORL RSC

Joan Aregio entrega una de les acreditacions

Un total de 19 empreses han rebut avui el distintiu d'Empresa Responsable, un segell que acredita les seves bones pràctiques en matèria de responsabilitat Social. L'acte, que ha comptat amb la participació del secretari d'Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, forma part de la 6a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, que se celebra del 10 al 14 de novembre a Barcelona.

Aregio ha celebrat que "les empreses tenen ara més motius per anar més enllà de la generació de riquesa i ocupació, i crear plusvàlues per la societat, i aquesta és una tendència que ha vingut per quedar-se". Tanmateix, ha advertit que tota la societat ha de serconscient de la importància de les bones pràctiques empresarials. "Només construirem una societat més sana, justa i equitativa si les empreses s'adonen que la majoria social les empreny cap aquesta actitud responsable; la Responsabilitat Social Corporativa ha de sortir de forma natural de l'activitat empresarial", ha reblat.

Les empreses reconegudes han estat Almécija Advocats, CanCet, De Guàrdia Cat, Fundació Claror, Fundació Joia, Fundació La Roda, GoFlow, Grupo Sifu, Grup Papelmatic, ICO Institut Català d’Oncologia, La Calaixera d’Arep, Ndavant, Apunts, Tarannà, The Social Coin, Synapcity, Mi Paisano, KTRing i Fundació Can Caralleu.