• Inici
  • reACT MICE Catalunya

reACT MICE Catalunya

Millorar la competitivitat del sector amb un nou model de negoci que potenciï els esdeveniments tecnològics i experiencials.

Presentació del pla de reactivació del MICE a Catalunya

Presentació del pla de reactivació del MICE a Catalunya

Des de l'inici de la pandèmia, la indústria turística ha estat una de les que més n’ha patit les conseqüències i el turisme de reunions, un dels productes més afectats.

El Catalunya Convention Bureau de l’Agència Catalana de Turisme pretén donar suport a la indústria MICE en la seva reactivació amb un pla a curt i mig termini, reACT MICE Catalunya, que té també una visió de futur per aconseguir que la destinació sigui més competitiva i respongui millor a les noves necessitats del mercat. Igualment busca posicionar la marca Catalunya com a destinació MICE referent a nivell internacional en innovació i tecnologia.  

Aquest pla sorgeix d’una sèrie de trobades en línia amb professionals del sector MICE dels àmbits públic i privat i identifica diferents línies d’actuació i accions a realitzar:

  • Estructuració de producte nou que respongui a les noves necessitats i demanda d’esdeveniments híbrids i solucions tecnològiques, i que al mateix temps pugui oferir garanties de seguretat i confiança.
  • Comunicació, amb campanyes que puguin generar confiança i noves solucions.
  • Desenvolupament d’una plataforma que permeti comunicar i transmetre als organitzadors les noves propostes i mesures adoptades.  
  • Accions comercials i de promoció tàctiques per a la reactivació de negoci tenint en compte l’evolució de la situació i la flexibilitat dels mercats, amb l’objectiu d’estar presents a la ment dels organitzadors i valorar oportunitats.
  • Formació i generació de dades que permetin definir estratègies de futur.

El reACT MICE Catalunya marca tres grans línies estratègiques: la digitalització, la sostenibilitat i el llegat dels esdeveniments, és a dir, el retorn social que poden tenir en la comunitat local de la destinació amfitriona.

Aposta clara en favor de la sostenibilitat, la digitalització i pel llegat dels esdeveniments, és a dir, el retorn social que poden tenir en la comunitat local de la destinació amfitriona

Data d'actualització:  26.10.2020