• Imprimeix

Sud-amèrica: Argentina es consolida com a primer mercat emissor de Sud-amèrica cap a Catalunya i l’operador líder brasiler CVC compra la marca Visual Turismo

De gener a setembre del 2017, hem rebut a Catalunya 213.500 turistes argentins a Catalunya, un 45,2% més respecte al mateix període del 2016. Aquestes dades consoliden uns mesos de creixement constant en les arribades d´aquest mercat. Referent a les connexions aèries, Level (del grup IAG) va incrementar la seva freqüència fins a 5 vols per setmana de Barcelona a Buenos Aires des del passat 29 d´octubre 2017. A més, la companyia aèria Norwegian Air Shuttle, també ha expressat la seva voluntat d´unir Barcelona amb Buenos Aires  de cara a finals del 2018.

L’operador brasiler CVC compra Visual Turismo

D’altra banda, el 8 de novembre es va confirmar l’adquisició de l’operador brasiler Visual Turismo per part del grup CVC per un valor de 25 milions d’euros, reforçant l´actuació de la companyia en el segment de turisme de lleure. CVC és líder a Brasil i segueix  reforçant la seva posició dominant en el mercat amb aquesta acció. Recentment, també ha comprat altres  marques: Submarino Viagens (venda de viatges online), Rextur (consolidadora especialitzada en la venda de bitllets d’avió),  Experimento Intercambio (agència especialitzada en viatges d´aprenentatge d´idiomes) i Trend (operador especialitzat en la comercialització d’estades en hotels).

Data d'actualització:  17.12.2017