• Imprimeix

Sud-Amèrica: Connexions de baix cost des de Barcelona amb la nova companyia LEVEL

A partir del proper 17 de juny, la nova companyia LEVEL connectarà Barcelona amb Buenos Aires. LEVEL és la nova marca de baix cost, en itineraris de llarg recorregut, del grup holding International Airline Group (IAG), que s’ha posat en marxa el passat mes de març.

Inicialment, els vols d’aquesta nova companyia seran operats per tripulacions d’Iberia, però posteriorment es preveu crear 250 nous llocs de treball específicament de LEVEL a Barcelona. La ciutat catalana ha estat seleccionada com la primera ciutat europea on operarà aquesta nova companyia de baix cost, però es preveu que posteriorment també operi en altres ciutats europees. Les tarifes de la companyia aèria LEVEL començaran en €99 per trajecte i ja estan en venda al web flylevel.com.

LEVEL és la cinquena marca del grup IAG, juntament amb AER LINGUS, BRITISH AIRWAYS, IBERIA i VUELING. L’objectiu d’IAG és explorar les sinèrgies amb les operacions de VUELING, amb base a Barcelona, i que realitza vols de baix cost arreu d’Europa.

D’aquesta manera, LEVEL s’incorpora a un llistat d’altres companyies que ja aposten amb el model de baix cost de llarg recorregut, com és el cas de Norwegian Air Shuttle, empresa que ha anunciat recentment la voluntat d’unir Barcelona amb ciutats com Buenos Aires i Santiago de Xile.

Data d'actualització:  25.04.2017