• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Regne Unit

El turisme del Regne Unit es mantindrà malgrat el Brexit

Un estudi realitzat per Rumbo el passat mes de juny a 2.000 adults del Regne Unit assegurava que el 87% dels enquestats viatjaria a Espanya amb la mateixa freqüència. D’aquesta manera, el flux de britànics es mantindria tal i com també indiquen les valoracions fetes pels grans touroperadors respecte les vendes de paquets turístics per aquest estiu de 2019.

Els britànics es mostren optimistes respecte a la implicació que tindria el Brexit en la planificació de les seves vacances, tanmateix també expressen preocupació pels tràmits que haurien de fer per poder entrar a Europa sense complicacions amb els serveis d’immigració dels aeroports. Tot i això, la UE ha confirmat que els ciutadans britànics podran viatjar als estats membres sense necessitat de tenir visat, encara que l’escenari fos de no-acord. El Consell Europeu afirma que es permetrien les visites de fins a 90 dies (durant un període de 180 dies).

En cas d’acord, el Regne Unit entraria en un període de transició del 29 de març del 2019 fins al 31 de desembre del 2020 on els passaports britànics serien vàlids per viatjar a qualsevol estat de la UE fins que el document expiri. 

Paral·lelament, les connexions aèries entre el Regne Unit i Europa també estan garantides ja que totes les companyies han realitzat els procediments corresponents per poder tenir llicència de vol a Europa en cas d’un Brexit sense acord.

 

Martin Randall Travel portarà el turisme a la Schubertíada de Vilabertran

La nova ruta neix gràcies al viatge de familiarització que va organitzar l’Agència Catalana de Turisme en col·laboració amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona el passat mes d’agost.

Aquest paquet del prestigiós touroperador britànic especialitzat en cultura, té una durada de 6 dies i portarà els visitants a assistir a la Schubertíada de Vilabertran on a part de gaudir dels diferents recitals del festival proposa,  tindran l’oportunitat de conèixer la història, cultura i gastronomia que ofereix la marca Costa Brava a la zona de l’Empordà.

Es poden consultar més detalls de l’itinerari al seu web: https://www.martinrandall.com/a-schubertiade-in-catalonia

El touroperador ha informat que totes les places disponibles per aquest any ja estan venudes havent d’habilitar una llista d’espera per l’interès que ha despertat aquest producte tan especialitzat.  

Data d'actualització:  01.03.2019